BLI MEDLEM

Välkommen som medlem i Ålands Sjöräddningssällskap r.f.

Medlemskapet kostar 60€ för 2018 och då får du del av vårt assistanspaket.
Om du har din båt försäkrad hos Alandia Båtförsäkring får du 10€ som Alandiaförmån och betalar således endast  50€ för medlemsskapet med assistanspaket.

Vi kan göra Åland tryggare tillsammans. Stöd oss för ett tryggare Åland.

* = Obligatoriska fält
Fullständigt namn *

Din e-post *

Adress *

Postnummer *

Alandia förmånen

*
Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Ålands sjöräddningssällskaps integritetspolicy

åland

MEDLEMSFÖRMÅN

Livet till sjöss är fullt av oväntade överraskningar och vem som helst kan råka ut för motorhaveri, grundstötning eller att vädret plötsligt slår om. Som medlem hjälper vi dig kostnadsfritt redan innan läget blir akut.

  • Assistans vid sjöskada, t ex grundstötning, kollision eller rigghaveri.

  • Assistans vid driftstopp; typ bränslefilter, bränslebrist.

  • Bogsering utan kostnad till närmaste hamn där varv/reparatör kan nås.

  • Hjälp med att kontakta verkstad, varv eller reparatör.

Medlemsförmånerna gäller både i  Finland och  Sverige.

Verksamhet på Åland

Idag har sällskapet sex stationer placerade över hela Åland. Dessa stationer består av frivilliga män och kvinnor som vid sidan av sina vanliga jobb bemannar våra fartyg och båtar som finns till för att rädda människor, miljö och egendom alla årets dagar och alla dygnets timmar. De flesta av dessa, idag ca 120, sjöräddare står i beredskap och gör räddningsinsatser helt utan ersättning

Att bli medlem kostar idag endast 60€ och genom att bli medlem så stödjer du oss som verkar för att göra vattnet som omger våra öar till en tryggare plats då oturen eller olyckan är framme.

Förebyggande verksamhet.De senaste tre åren har medlemsavgifter, donationer och bidrag möjliggjort för Ålands Sjöräddningssällskap att årligen rycka ut på 120-150 sjöräddningsuppdrag oavsett väder och tid på dygnet. Gör det möjligt för oss att även ha hög beredskap i år, du gör det lättast genom att bli medlem i Ålands Sjöräddningssällskap och du får genom ditt medlemskap även ta del av vår medlemsservice.

Sällskapet jobbar utöver vår utryckningsverksamhet också med förebyggande verksamhet. Genom utbildnings och ungdomsverksamhet med bland annat föreläsningar i landskapets skolor, höjer vi kunskapen och medvetandegör riskerna med att vistas vid kust och på havet. Vill du veta mer om vår förebyggande utbildning och information, tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.

åland är bäst